Hans Company Oy:n tuotesuunnittelu tapahtuu suomalaisten suunnittelijoiden toimesta yhteistyössä vaativan testiryhmän kanssa. Tuotekehityksen painopiste on materiaalien tuulen- ja vedenpitävyyden lisäksi tuotteen helppohoitoisuudessa ja käyttömukavuudessa. Tuotemallistoissa kiinnitetään erityistä huomioita pukeutumista helpottaviin yksityiskohtiin sekä tuotteen kokonaisvaltaiseen laatuun.

Hans Company Oy:n tuotevalikoimaan kuuluvat kylmän ja kostean sään takit, housut, haalarit, käsineet, kaulahuivit sekä päähineet. Lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluvat myös sadevaatteet: takit, housut, haalarit, saderukkaset ja jalkineet.

Yrityksellä on vahva kokemus ja osaaminen pukeutumisen tuotteiden tuottamisesta sekä pitkäaikaiset yhteistyökumppanuudet mm. Kiinassa ja Turkissa. Kaikissa yrityksen käyttämissä tuotantolaitoksissa noudatetaan korkeita eettisiä arvoja. Hans Company Oy:n controllerit tarkistavat erityisesti, että yhteistyöyrityksissä ei käytetä lapsityövoimaa ja että tuotantoprosessissa huomioidaan ekologiset kriteerit.