Hans Company tukkukauppa

Julkaistu 20.1.2020

PESE VAATTEET EKOLOGISEMMIN

Huomioi ympäristöä - pysähdy hetkeksi miettimään miten voisit pestä pyykkisi ympäristöystävällisemmin ja säästää energiaa sekä luontoa!

Pese vain likaisia vaatteita. Useimmiten kuratahrat yms. voi pyyhkäistä pois kostealla liinalla. Peseminen kuluttaa aina vaatetta jonkin verran, vältä siksi turhaa pesemistä.

Suosi mahdollisuuksien mukaan vain täysiä koneellisia, jolloin säästät energiaa ja luontoa. Käännä vaatteet aina nurinpäin, jolloin vältyt turhalta kankaan kulumiselta.

Valitse mahdollisimman alhainen pesulämpötila. Vaatteisiimme on merkitty suositeltu pesulämpötila, jota kannattaa noudattaa. Tällä tavoin niiden värit pysyvät kauemmin kirkkaina.

Käytä ympäristömerkittyä pyykinpesuainetta ja annostele se oikein. Älä laita liikaa pesuainetta! Pesuainepakkauksesta löytyy yleensä hyvät annosteluohjeet. Huuhteluainetta ei tarvita.

Älä käytä kuivausrumpua, sillä se kuluttaa erittäin paljon energiaa eikä sovellu monien ulkovaatteiden kuivatukseen. Kuivata vaatteet narulla lämpimässä pesuhuoneessa, jos mahdollista.

Ostoskorisi on tyhjä